Jouw gids
voor een vrij leven

 

De afgelopen jaren is locatieonafhankelijk werken en een leven als digital nomad enorm populair geworden. Maar hoe doe je dat? Hoe zorg je voor een goede balans tussen werk en privé? Hoe kun je online geld verdienen? En is locatieonafhankelijk werken en leven wel geschikt voor iedereen?

Droom jij van een locationafhankelijk leven?

Ben je op zoek naar antwoorden op deze vragen? Op deze website lees je hoe je een locatieonafhankelijk leven kunt beginnen, welke tools je nodig hebt en hoe je met online werkzaamheden geld kunt verdienen.

Hoe word je een digital nomad?

Boeken & cursussen

Droom je van een leven als digital nomad en wil je er meer over leren? Dit zijn de beste (Nederlandstalige) boeken & cursussen.

Ga naar de shop

Digital Nomad tips

Wat is een digital nomad? Hoe begin je? Wat heb je nodig? Je leest er alles over op deze website.

Meer lezen

Tips voor een locatieonafhankelijk leven

  • Hoe vind je woonruimte als digital nomad - locatieonafhankelijk

Hoe vind je woonruimte als digital nomad?

Als digital nomad heb je geen vaste thuisbasis. Toch heb je een plek nodig om te kunnen leven en je werk te doen. Hoe vind je woonruimte als digital nomad? In dit artikel een paar handige tips. 

  • Je social media inplannen

Je social media inplannen = tijd besparen!

Ben jij elke dag ook zoveel tijd kwijt op social media om je bedrijf of website te promoten? Je kunt ook je social media inplannen, dat scheelt enorm veel tijd! In dit artikel lees je hoe je dat kunt doen.

Over

Hoi, ik ben Jacoba!
Hoi, ik ben Jacoba!
Sinds augustus 2020 werk en en leef ik als digital nomad. Ik verdien mijn geld o.a. als reisblogger en werk vrijwel dagelijks aan mijn website opreismetco.nl. Daarnaast werk ik ook als ZZP’er op het gebied van online marketing en communicatie. Het afgelopen jaar werkte ik vanuit Zwitserland, Italië, Portugal en Kroatië. Op deze website deel ik mijn bevindingen en praktische tips voor (aspirant) digital nomads.

Nieuwsbrief