Start hier

Op naar je droomleven!

Werken op je laptop aan het zwembad, dat is toch de ultieme droom? Ik dacht altijd, dat gaat mij nooit lukken. Ik ben niet zo’n durfal en hoe moet ik dan in vredesnaam mijn geld verdienen?

Toch deed ik het. In juli 2020 zei ik na 10 jaar in loondienst mijn collega’s gedag, stopte ik al mijn spullen in verhuisdozen en trok ik met mijn backpack en mijn laptop de wereld in. Als andere mensen online hun geld kunnen verdienen, waarom zou ik dan niet een poging wagen? Meer lezen? kijk dan op deze pagina.

Wil jij dat ook? Dat komt goed uit, want deze website gaat niet over mij, maar is er voor jou.

Jij bent hier omdat je

  • wil leren hoe je een digital nomad wordt
  • meer wilt reizen
  • wil weten wat je nodig hebt om een digital nomad te worden
  • klaar bent met je 9 tot 5 baan en je leven anders in wilt richten
  • wil weten wat de leukste bestemmingen zijn voor digital nomads
  • wil leren hoe je online geld kunt verdienen zodat je locatieonafhankelijk kunt werken

Klinkt dat bekend? En weet je niet waar je moet beginnen? Het is tijd om actie te ondernemen!

Stap 1: schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met de Locatieonafhankelijk nieuwsbrief krijg je iedere maand handige tips & inspiratie voor een locatieonafhankelijk leven.

Schrijf je in.

Stap 2: hou contact

Ben je benieuwd naar wat ik zoal doe? Op Instagram post ik regelmatig updates van mijn leven als digital nomad (en ook een hoop reistips).

Daarnaast is er ook een Locatieonafhankelijk Facebookpagina waar je regelmatig leuke tips krijgt en af en toe een kijkje in het leven van een digital nomad.

Heb je een specifieke vraag? Je mag ook altijd een mail sturen naar Jacoba@locatieonafhankelijk.nl.

Stap 3: ga ervoor!

Ja, ik weet het. Het is doodeng om de stap te nemen naar een locatieonafhankelijk leven. Je doet het niet even. Maar toch is er niks anders dan het gewoon te doen.

Met deze website hoop ik je een handje te helpen zodat je die eerste stap net iets makkelijker kunt nemen. Of je nu droomt van een leven als digital nomad, net bent begonnen, of gewoon anders om wilt gaan met werk en meer wilt weten over online geld verdienen, deze website staat vol met tips (en er komen nog veel meer bij!).

Digital nomad tips

Online geld verdienen

Locatieonafhankelijk werken

Heb je behoefte aan een cursus of dik boek vol informatie over een locatieonafhankelijk leven? Neem dan een kijkje in de shop.