Over

Over Jacoba

Hoi! Ik ben Jacoba en leuk dat je de blogger achter locatieonafhankelijk.nl wilt leren kennen! Ik ben al jaren reisblogger op opreismetco.nl en ik heb in 2020 (midden in de coronacrisis) besloten om mijn droom waar te maken: locatieonafhankelijk wonen en leven als een digital nomad.

Inmiddels wissel ik regelmatig van omgeving en heb ik al gewerkt in Zwitserland, Italië en woonde ik bijna vijf maanden in Portugal. Ik verdien mijn geld met online werkzaamheden, zo heb ik o.a. inkomsten uit mijn blogs dankzij affiliatemarketing en werk ik aan diverse klussen als ZZP’er.

Op deze website schrijf ik vooral over een leven als digital nomad en vertel ik je hoe ook jij online je geld kunt verdienen om zo locatieonafhankelijk te leven.

Niks missen? Je kunt me volgen via Facebook en Pinterest, daarnaast kun je natuurlijk ook altijd contact zoeken via LinkedIn.

Hebben mijn tips op deze website je geholpen? Een bedankje in de vorm van een kop koffie is altijd welkom!

Over Jacoba

Kan ik je helpen?

De afgelopen 10 jaar werkte ik als marketeer bij een van de beste orkesten ter wereld en heb ik me gespecialiseerd in online marketing, wat uiteraard goed van pas komt bij het beheren van twee succesvolle blogs. Naast het beheren van deze blogs, werk ik ook als ZZP’er op het gebied van communicatie en online marketing.

Zo kan ik je bijvoorbeeld helpen met het ontwerpen van je website (en je leren hoe je in de toekomst zelf aanpassingen kunt doen), maar kan ik ook een socialmediastrategie of een e-mailmarketingstrategie voor je ontwikkelen. Daarnaast doe ik reviews en kan ik met een frisse blik naar je website en je socialmediakanalen kijken. Wat werkt goed en wat kan er beter?

Kan jij ook wel wat hulp gebruiken? Neem contact met me op via e-mail (Jacoba@locatieonafhankelijk.nl) of vul dit contactformulier in.