Over Jacoba

Hoi! Ik ben Jacoba en leuk dat je de blogger achter locatieonafhankelijk.nl wilt leren kennen! Ik ben al jaren reisblogger op opreismetco.nl en heb in 2020 (midden in de coronacrisis) de keuze gemaakt om mijn droom waar te maken: locatieonafhankelijk wonen en leven als een digital nomad.

De afgelopen 10 jaar werkte ik als marketeer bij een van de beste orkesten ter wereld en heb ik me gespecialiseerd in online marketing. Mijn focus ligt vooral op e-mailmarketing, wat mij betreft is dit een van de beste manieren om contact te hebben met je klant. De komende tijd zal ik ook regelmatig handige tips op het gebied van e-mailmarketing en andere vormen van online marketing met jullie delen op deze website.

Hebben mijn tips op deze website je geholpen? Een bedankje in de vorm van een kop koffie is altijd welkom!

Over Jacoba

Kan ik je helpen?

Naast het beheren van twee succesvolle blogs, werk ik ook als ZZP’er op het gebied van online marketing. Zo kan ik je bijvoorbeeld helpen met het ontwerpen van je website (en je leren hoe je in de toekomst zelf aanpassingen kunt doen) en kan ik een socialmediastrategie voor je ontwikkelen. Ook doe ik reviews, zo kan je website of je socialmediakanalen reviewen. Wat werkt goed en wat kan er beter?

Kan jij ook wel wat hulp gebruiken met je online marketing? Neem contact met me op via e-mail (Jacoba@locatieonafhankelijk.nl) of vul dit contactformulier in.

Dit kan ik voor je doen

  • Website review: wat doe je goed en wat kan er beter?

  • Socialmedia-analyse: hoe kan je Social Media op de juiste manier inzetten voor jouw bedrijf?

  • Het bouwen van een website die bij je past

  • Het ontwikkelen van een marketingstrategie om je online zichtbaarheid te vergroten

  • Een e-mailfunnel voor je inrichten

  • Alles op het gebied van (online) marketing waar je hulp bij kunt gebruiken

Aan het werk als digital nomad in Albufeira